Groepen +/- 30 personen

Groepen +/- 30 personen

Op zoek naar een gezellige activiteit voor een verjaardag, bedrijfsuitje, teambuildingactiviteit, borrel, familiedag, vrijgezellenfeesten? Barkeet has you covered!

Hieronder vind je verschillende elementen die jouw groepsuitje tot een unieke belevenis maken. Welke lijken je leuk? Stuur een mailtje naar info@barkeet.nl en samen stellen we een topprogramma samen!

Mail ons!

Drinks

Drinks

Ons assortiment bevat diverse (speciaal)bieren, lekkere wijntjes en verrassende cocktails. Ook ons frisaanbod is divers en bevat zowel de klassiekers als unieke frisdrankjes die je kunt proberen. Zelfs onze koffie is bijzonder met onze samenwerking met Nespresso Professional.
Vaak wordt bij groepen een all-inclusive prijs afgesproken. Vraag naar de mogelijkheden via info@barkeet.nl!

Bites & Diner

Bites

Onze bites-kaart bestaat uit heerlijk fingerfood, zoals: snacks, loaded fries en verschillende soorten nacho-bites. Voor groepen serveren we complete etentjes op maat. Vraag naar de mogelijkheden via info@barkeet.nl!

Pooltables

Pooltables

Poolen: de klassieke pubgame die iedereen leuk vindt! Wij hebben 1 klassieke pooltafel en 1 bijzondere bumperpool tafel!

Wijn Wedstrijd

Wijn Wedstrijd

Proef diverse verschillende wijntjes en raad daarvan de kenmerken. Bijv.: het type wijn, de druif en het alcoholpercentage. Haal jij de hoogste score? Zo niet? Niet getreurd. De wijn is lekker 😉

Bingo Beleving

Bingo Beleving

Een unieke Bingo Beleving waarbij het klassiek bingo spel gecombineerd wordt met ludieke challenges.

Persoonlijke Pubquiz

Persoonlijke pubquiz

Barkeet heeft verschillende pubquizen die toegankelijk zijn voor iedereen: de Mixquiz & de Ludieke Snorrenquiz. Eventueel uit te breiden met persoonlijke vragen toegespitst op jouw groep.

Private Silent Disco

Private Silent Disco

Bouw je eigen privé silent disco in onze speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Neem plaats achter de DJ booth en draai de voetjes van de vloer!

Beer Battle

Beer Battle

Proef diverse verschillende biertjes, en raad daarvan de kenmerken. Bijv.: het type biertje, de bitterheid, en het alcoholpercentage. Haal jij de hoogste score?

Beste van Barkeet

Beste van Barkeet Spellencarrousel

In dit spelprogramma ga je met jouw groep in carrouselvorm langs de populairste spellen in Barkeet. Op een klembord houdt iedereen zijn score bij, zodat we aan het einde van de avond weten wie 'de beste van Barkeet-oorkonde' wint.

Private Karaoke Space

Private Karaoke Space

Zing de sterren van de hemel in onze privé karaoke ruimte. Bijna alle liedjes kun je vinden in ons moderne karaoke systeem.

Arcades

Arcades

Speel op de arcades met de gehele groep. Ook onbeperkt spelen behoort tot de mogelijkheden.

Shuffleboard

Shuffleboard

Speel op ons unieke Shuffleboard: een soort mix van jeu de boules, curling en sjoelen.

drinks • bites • games

Neem contact op