Groepen 100+ personen

Groepen 100+ personen

Op zoek naar een creatieve en originele locatie voor bijvoorbeeld een bruiloft, bedrijfsuitje, jubileum, familiedag of teambuildingactiviteit? Voor grote groepen zijn besloten feesten mogelijk.

Hieronder vind je verschillende elementen die jouw evenement tot een unieke belevenis maken. Welke lijken je leuk? Stuur een mailtje naar info@barkeet.nl en samen stellen we een topprogramma samen!

Mail ons!

Drinks

Drinks

Ons assortiment bevat diverse (speciaal)bieren, lekkere wijntjes en verrassende cocktails. Ook ons frisaanbod is divers en bevat zowel de klassiekers als unieke frisdrankjes die je kunt proberen. Zelfs onze koffie is bijzonder met onze samenwerking met Nespresso Professional.
Vaak wordt bij groepen een all-inclusive prijs afgesproken. Vraag naar de mogelijkheden via info@barkeet.nl!

Bites

Bites

Onze bites-kaart bestaat uit heerlijk fingerfood, zoals: snacks, loaded fries en verschillende soorten nacho-bites. Voor groepen serveren we complete etentjes op maat. Vraag naar de mogelijkheden via info@barkeet.nl!

DJ-booth

DJ Booth

Voetjes van de vloer? Onze professionele DJ's draaien laten iedereen dansen en springen tijdens jouw evenement.

Persoonlijke Pubquiz

Persoonlijke pubquiz

Barkeet heeft verschillende pubquizen die toegankelijk zijn voor iedereen: de Mixquiz & de Ludieke Snorrenquiz. Eventueel uit te breiden met persoonlijke vragen toegespitst op jouw groep.

Pooltables

Pooltables

Poolen: de klassieke pubgame die iedereen leuk vindt! Wij hebben 1 klassieke pooltafel en 1 bijzondere bumperpool tafel!

Silent Disco - The Battle

Silent Disco - the Battle

Neem plaats achter de DJ booth en draai de voetjes van de vloer! Weet jij meer mensen te laten dansen dan je DJ-opponent?

Beste van Barkeet

Beste van Barkeet Challenges

In dit spelprogramma probeer je met jouw team zoveel mogelijk challenges te voltooien in Barkeet. Op een klembord houdt iedereen zijn challenges bij, zodat we aan het einde van de avond weten wie 'de beste van Barkeet-oorkonde' wint.

Private Karaoke Space

Private Karaoke Space

Zing de sterren van de hemel in onze privé karaoke ruimte. Bijna alle liedjes kun je vinden in ons moderne karaoke systeem.

Arcades

Arcades

Speel op de arcades met de gehele groep. Ook onbeperkt spelen behoort tot de mogelijkheden.

Shuffleboard

Shuffleboard

Speel op ons unieke Shuffleboard: een soort mix van jeu de boules, curling en sjoelen.

drinks • bites • games

Neem contact op