Secret Santa

Doe mee met het Secret Santa event

Barkeet organiseert op kerstavond (24 december) het Secret Santa event. Bij dit event geef en krijg je een cadeautje van een willekeurige Barkeetbezoeker! Je pakt jouw cadeau uit tijdens de Secret Santa Bingo die volledig in het thema staat van dit evenement. Ook is er een speciale kerstmenukaart met thematische drinks en bites.

Hoe werkt het?

Op zaterdag 24 december neem jij om 20:00 jouw ingepakte cadeautje mee naar Barkeet en leg je deze onder de boom. Vervolgens gaan we Secret Santa Bingo spelen. Tijdens de Secret Santa Bingo wordt jouw cadeautje aan een willekeurige deelnemer toegewezen. Aan het eind van de bingo heeft iedereen een uniek cadeautje uitgepakt dat hij/zij mee naar huis mag nemen.

Wat kan ik geven?

Je mag zo creatief zijn als je zelf wilt. Wil je een surprise knutselen? Of wil je gewoon een leuk, grappig of nuttig cadeautje geven? Alles mag. Zorg wel dat je minimaal 10 euro aan het cadeautje spendeert. Meer mag natuurlijk altijd, maar is volledig aan jou!

Met wie kan ik meedoen?

Je kunt met een groep inschrijven. Dan zorgen wij ervoor dat je aan dezelfde tafel plaatsneemt. Het Secret Santa gedeelte is individueel. Dat betekent dat iedereen een eigen cadeautje meeneemt en uitpakt.

Je kunt je hiernaast voor jezelf of voor een groep kosteloos inschrijven.

Meer vragen? Stuur een mail naar info@barkeet.nl

drinks • bites • games

Neem contact op