Vrijgezellenfeest

Leef je nog één keer uit als vrijgezel bij barkeet!

Vier je vrijgezellenfeest bij Barkeet! Duik in een avond vol spel, zang en sport met onze bordspellen, karaoke en bargames. Proost met speciaalbieren en unieke cocktails en maak herinneringen voor het leven. Barkeet, waar de pret nooit stopt! 🍻👾

Wie is de Mol?

Speel het échte Wie is de Mol? maar dan in een barkeet jasje. Inclusief orginele test, en 1 mol uit jullie midden.

Boeken

Barkeet Ballen Battle

Een spel met ballen! Speel de leukste spellen van barkeet tegen elkaar in teamverband. Daag elkaar uit in: bumperpool, shuffleboard, pacman, airhockey, basketball, en meer. Win, en pak elkaars ballen af. 

Boeken

Muziekbingo

Een unieke Bingo Beleving waarbij het klassiek bingo spel gecombineerd wordt met muziek en ludieke challenges.


Boeken

Bier Battle

SProef diverse verschillende biertjes, en raad daarvan de kenmerken. Bijv.: het type biertje, de bitterheid, en het alcoholpercentage. Haal jij de hoogste score?

Boeken

Cocktail Clash

Proef 3 verschillende cocktails. Een aantal van jullie ontvangt een cocktail met een afwijkend ingrediënt. Raden jullie 3 keer het ingrediënt juist? Dan winnen jullie een prijs. 

Boeken

Persoonlijke Pubquiz

Barkeet heeft verschillende pubquizen die toegankelijk zijn voor iedereen: de Mixquiz & de Ludieke Snorrenquiz. Eventueel uit te breiden met persoonlijke vragen toegespitst op jouw groep.

Boeken

Private Silent Disco

Bouw je eigen privé silent disco in onze speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Neem plaats achter de DJ booth en draai de voetjes van de vloer!

Boeken

Private Karaoke Space

Zing de sterren van de hemel in onze privé karaoke ruimte. Bijna alle liedjes kun je vinden in ons moderne karaoke systeem.
.

Boeken

Vrijgezellenfeest op maat

Wil je verschillende activiteiten combineren? Of heb je speciale wensen? Klik dan hieronder op boeken en krijg een voorstel volledig aangepast op jouw wensen.

Boeken