One stamp to rule them all

Barkeet Unlimited Stamp

Klaar voor een avond vol unlimited spelplezier? Gedurende de gehele maand mei, krijg je voor slechts €5 een stempel op je hand die je de hele avond toegang geeft tot alle games. Of je nu wilt flipperen bij de arcades, een potje wilt poolen, je vaardigheden wilt testen bij bumperpool, shuffleboard, tafelvoetbal of onze andere spellen – alles is inbegrepen. Zo eenvoudig is het: betaal, krijg je stempel, en geniet zonder limiet. πŸ‘ΎπŸŽ±πŸ‘»

Welke spellen zijn unlimited?

🎱 Pooltafel
πŸ€Ύβ€β™‚οΈ Bumperpool
πŸ’ Shuffleboard
πŸ“ Tafeltennis
🎯 Darts
πŸ•ΉοΈ Pinball machines
πŸ‘Ύ Pacman
🌬️ Airhockey
🎸 Guitar Hero
πŸ€ Basketball
πŸŽ‰ en meer…

Fair Play bij Barkeet πŸ•ΉοΈπŸŽ±

Bij Barkeet draait alles om plezier hebben met elkaar. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van onze spellen, hebben we een Fair Use Policy ingesteld.

Tijdsduur per spel
Elk spel kan per persoon maximaal 15 minuten achter elkaar gespeeld worden. Speel je met vrienden? Dan kun je het spel als groep voor langere tijd spelen, zolang je niet meer 15 minuten per persoon speelt. πŸ•’ Speelt er niemand na jou? Dan heb je geluk en kun je lekker doorgaan!
Voorbeeld: Als je met vier vrienden poolt, kunnen jullie samen tot maximaal een uur poolen.

Reserveren
Wil je zeker zijn van jouw plekje bij een specifiek spel op een bepaald moment? Reserveer dan vooraf via onze website of direct bij de bar. Ook hierbij geldt de regel van maximaal 15 minuten per persoon.

Frequently Asked Questions

Ik wil geen stempel op mijn hand. Is er een alternatief?

Jazeker! Heb je een witte blouse aan, en wil je die niet vies maken? Of heb je een andere reden waarom je geen zin hebt in een stempel op je hand? Dat begrijpen we. Daarom regelen voor jou een alternatief. We zetten een stempel inclusief de datum van die dag op een speciaal kaartje waardoor jij onbezorgd zonder stempel op je hand kunt genieten van ongelimiteerd spelen!

Zit karaoke zingen ook bij de Barkeet Unlimited Stamp

Nee, helaas. De huur van de karaokeruimte zit niet inbegrepen bij de unlimited stamp.

Van onze groep heeft 1 iemand een stempel gekocht en de rest niet. Kunnen we nu samen spelen?

Om unlimited te kunnen spelen dient iedereen van je groep een stempel te hebben. Het is dus niet voldoende als 1 iemand van de groep een stempel heeft.

Mijn kind heeft een stempel. Mag ik met mijn kind een spel samen spelen?

Natuurlijk mag je best je kind helpen met het spelen van een spel. Maar als je echt samen gaat spelen, op bijvoorbeeld de pac-mantafel, zul je wel allebei een stempel moeten hebben.

Ik wil maar 1 spel spelen. Moet ik daarvoor een stempel kopen?

Ja, het is wel de bedoeling dat je een stempel hebt ook al speel je maar 1 spel. Maar dan houd natuurlijk niets je nog tegen om gewoon de andere spellen ook unlimited uit te proberen!